4.8/5

Klanten waarderen ons met een 9,7 op basis van meer dan 60 reviews

Offerte latex spuiten

Dezelfde dag een persoonlijke offerte

We streven er naar om uw aanvraag op werkdagen binnen twee uur na ontvangst in behandeling te nemen en sturen u dezelfde dag nog een persoonlijke offerte via e-mail.

Geheel vrijblijvend

De offerte die u via e-mail ontvangt is geheel vrijblijvend. Nadat de offerte akkoord is plannen we direct een geschikte datum om de werkzaamheden uit te voeren.

Leuke reacties van onze klanten

Wij zijn trots op de kwaliteit die we leveren. Lees hier alle reviews en ervaringen.

Vakmensen!
04/12/2022 - Sander - Engelen
Read More
Erg betrouwbare, fijne club mensen! Onze klus was net wat anders dan andere, maar ze hebben het super netjes gedaan. Echte vakmensen die ik iedereen kan aanraden.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Strak schilderwerk en in 1 dag klaar!
20/11/2022 - Mark en Leonie - Nijmegen
Read More
Wij zijn erg tevreden met het schilderwerk. Binnen 1 dag was ons hele huis gespoten. Het is erg mooi en strak geworden. Wij kunnen Prolatexspuiten zeker aanraden.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Top bedrijf met fijne mensen
18/11/2022 - Petra en Bert - Oosteind
Read More
Top bedrijf met fijne mensen waar je goede afspraken mee kunt maken. Denken met je mee en proberen er met veel enthousiasme iets moois van te maken. Wat hun dan ook zeer zeker lukt. Zijn echt met hun vak bezig. Kwaliteit is belangrijk maar ook prijstechnisch zeer zeker een aanrader.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Super mooi, strak werk, voldoet aan alle verwachtingen!
16/11/2022 - Mary - Helvoirt
Read More
Na 35 jaar lang zelf muren en plafonds te hebben gesausd, nu besloten om onze nieuwe woning te laten spuiten door ProLatexspuiten. Meteen bij eerste contact met René goed advies en duidelijke uitleg omtrent de mogelijkheden. Ook qua te gebruiken tint en soort verf werden we goed geadviseerd. Qua planning waren ze heel flexibel;(moesten de afspraak 3x verzetten vanwege te late oplevering). Bij oplevering waren de muren niet superglad maar dat is prima opgelost. Zeer tevreden. Ook de naden tussen muren en plafond en in de hoeken goed gekit. Resultaat: superstrak! Wij zijn blij.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Prachtig resultaat
21/10/2022 - John - Zevenbergen
Read More
Professionals met liefde voor het vak en aandacht voor de klant. Zeer aardige vaklui die de tijd nemen om he goed te adviseren. Mocht je plannen hebben om je huis te laten spuiten met latex dan ben je bij Prolatex aan het goede adres. Top gedaan mannen!!

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Vakmensen.
18/10/2022 - Richard - IJsselstein
Read More
Plafond en muren gespoten met Ral 9016. Ziet er mooi strak uit, blij mee.

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Prachtig!
15/10/2022 - Marcel - Ede
Read More
Ontzettend blij met de kwaliteit en service. Onze volledige benedenverdieping laten verven, het ziet er super strak uit en de samenwerking is ons erg goed bevallen!

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja
Top jongens..!
14/09/2022 - Jeroen - Wageningen
Read More
Snel, netjes en vriendelijk tegen een eerlijke prijs

Zou u Prolatexspuiten aanbevelen? Ja

Vul uw gegevens in

Bedankt dat u een offerte aanvraagt. We willen u vragen onderstaande gegevens in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de aanvraag door te spreken.


Vul aub uw gegevens in

Bedankt dat u een offerte aanvraagt bij ProLatexspuiten. Als u onderstaand formulier invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.


Vertel ons meer over de werkzaamheden

Kunt u al iets meer vertellen over de gewenste werkzaamheden? Vul in waar bekend of laat open als u het antwoord nog niet weet.


Uw aanvraag afronden

Kunt u nog wat vertellen over de werkzaamheden?


Bestanden uploaden

Indien gewenst kunt u hier uw bestanden uploaden zoals plattegronden, foto's enzovoorts. Dit kan ook nog op een later moment.

Wij zijn aangesloten bij de betere schilder

Als full-time spuitbedrijf zijn we trotse drager van het kwaliteitskeurmerk ‘De Betere Schilder’. Schildersbedrijven die lid zijn van deze kwaliteitsorganisatie voldoen aan strenge eisen met betrekking tot kwaliteit, diploma’s, ervaring en betrouwbaarheid.

Trots op ons vak

×

Beschikbare contactpersonen

×