4.8/5

Klanten waarderen ons met een 9,7 op basis van meer dan 70 reviews

Logo van ProLatexspuiten op een transparante achtergrond.

Reviews ProLatexspuiten

Laat u overtuigen door onze reviews

Welkom op de pagina met reviews van ProLatexspuiten. Hier vindt u 100% eerlijke en gedetailleerde beoordelingen van onze tevreden klanten. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze diensten en het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Lees verder om te ontdekken waarom ProLatexspuiten de beste keuze is voor al uw latex spuitwerk.

Klanttevredenheid staat voorop

Bij Prolatexspuiten streven we naar perfectie in elke opdracht. Onze klanten waarderen onze professionaliteit, nauwkeurigheid en de uitstekende resultaten die we keer op keer leveren. Of het nu gaat om een groot project of een kleinere klus, wij behandelen elke opdracht met dezelfde zorg en aandacht.

Wat onze klanten zeggen

Onze klanten zijn de beste bron van feedback en wij zijn verheugd hun ervaringen met u te delen. Hieronder vindt u enkele van de meest recente reviews:


Review over ProLatexspuiten; Tom – Berlicum

Ik geef niet vaak een 10, maar….

“ProLatexspuiten is in 2020 al een keer bij ons geweest voor herstelwerkzaamheden aan een plafond. Dat beviel zó goed dat ik ze weer terug heb gevraagd voor onze nieuwbouwwoning, waar je soms door de bomen het bos niet ziet. René, Ronnie en Patrick hebben ons geholpen met perfefct advies en geven een service waar je u tegen zegt. Ze denken (en werken) mee en dit is dan ook een van de weinige partijen waar ik zonder een seconde twijfel een beoordeling voor schrijf in de vorm van een 10. Jongens, heel erg bedankt!”


Review over ProLatexspuiten; Erik – Eindhoven

Wederom perfect

“Inmiddels de tweede keer dat ik met ProLatexspuiten heb gewerkt en wederom een hele fijne ervaring. Alles is helder en zorgvuldig; het offertetraject, contact t/m het latexspuitwerk en de oplevering. Snel, flexibel en superstrak! Veel dank, ik raak nooit meer een verfroller aan.”


Uw mening telt

Uw review helpt ons niet alleen om onze diensten te verbeteren, maar helpt ook anderen om een weloverwogen keuze te maken.

Waarom kiezen voor Prolatexspuiten?

  • Kwaliteit en kwantiteit; We gebruiken de beste materialen en technieken voor een mooie egale afwerking.
  • Ervaring; Onze jarenlange ervaring zetten we graag in om u goed advies te geven en uw woning te spuiten.
  • Tevreden klanten; werp een blik op de reviews van ProLatexspuiten op deze pagina en laat u overtuigen door 100% echte klantverhalen.
Grote ruime woonkamer met betonnen vloer en grote ramen. De muur is geschilderd in een donkergroene kleur en de plafonds zijn wit gespoten met latex.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. We gaan graag met u in gesprek of komen op locatie langs om de werkzaamheden te bespreken.

Recent opgeleverde projecten

Professionele mensen, leveren antastisch werk

Door Prolatex ons hele appartement laten stucen en spuiten. Het proces verliep heel soepel. Een prettig contact met René en Matthew. Vakwerk geleverd!!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Fugli - 06/06/2024

Wederom perfect

Inmiddels de tweede keer dat ik met ProLatexspuiten heb gewerkt en wederom een hele fijne ervaring. Alles is helder en zorgvuldig; het offertetraject, het contact t/m het latexspuitwerk en de oplevering. Snel, flexibel en superstrak! Veel dank, ik raak nooit meer een verfroller aan.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 21/05/2024

Top bedrijf

Van begin tot het einde een goede communicatie. De werknemers zijn heel ervaren, en hebben prachtig werk afgeleverd. Ik ben uiterst tevreden en zou het bedrijf aan iedereen aanraden Bedankt nog voor alles.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Breda - 12/04/2024

Ik geef niet vaak een 10 maar..

Prolatex spuiten is in 2020 al een keer bij ons geweest voor herstelwerkzaamheden aan een plafond. Dat beviel zò goed dat ik ze weer terug heb gevraagd voor onze nieuwbouw woning, waar je soms door de bomen het bos niet ziet. Rene, Ronnie en Patrick hebben ons geholpen met perfect advies en geven een service waar je u tegen zegt. Ze denken (en werken) mee en dit is dan ook een van de weinige partijen waar ik zonder een seconde twijfel een beoordeling voor schrijf in de vorm van een 10. Jongens, heel erg bedankt!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Berlicum - 25/03/2024

Persoonlijk advies en geweldig resultaat

Op mijn aanvraag kwam een telefoon en daarna op zeer korte termijn een afspraak op locatie. Er werd mee gedacht en in oplossingen gedacht en gewerkt. Resultaat, mooi strak werk, waar ik blij mee ben.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Hilvarenbeek - 21/03/2024

Vakkundig spuitwerk!

René en zijn mannen leveren goed en net werk. Een aanrader!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 18/03/2024

Goede service klant vriendelijk en geweldig resultaat

Goede service klant vriendelijk en geweldig resultaat
Zou u ons aanbevelen? Ja
- oosterhout - 04/03/2024

Snelle service met uitstekend resultaat

Wij zijn erg positief over ProLatexspuiten. Na een aanvraag voor offerte werd er meteen contact met ons opgenomen. Een fijne en persoonlijke benadering. Wensen van ons als klant werd voorop gesteld. Het werk zelf werd ontzettend snel uitgevoerd. Met een prachtig resultaat. Onze woning is helemaal strak en netjes!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Gronsveld - 19/02/2024

Super werk geleverd

Vandaag mijn verbouwde huis helemaal laten spuiten en het ziet er echt super uit! Alles netjes afgeplakt en het resultaat is prachtig! Super bedankt voor het mooie werk
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Oosteind - 25/01/2024

Super!!

Het contact met ProLatexspuiten verliep soepel en de mannen van ProLatexspuiten hebben super werk geleverd. Alles super netjes afgeplakt, de verf dit heel netjes op de muren en ze hebben heel netjes gewerkt. Wij zijn heel blij met het resultaat!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 19/01/2024

Top service en kwaliteit van begin tot eind

Ik heb mijn nieuwe woning volledig laten spuiten door het team. Van het eerste contact tot en met het eindresultaat een zeer goede ervaring gehad; zeer snel in het opstellen van de offerte, meedenken bij het inmeten, in goed overleg de werkzaamheden inplannen en binnen de gestelde tijdslijnen een fantastisch mooi resultaat opgeleverd! Boven alles een fijn team in de omgang en daarmee zeer aan te bevelen.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Bilthoven - 25/12/2023

Super goede service, denken met je mee!

Helaas was alles niet meteen naar wens. Er was een klein gedeelte vergeten en de verf van de trap liet los. Diezelfde week zijn ze nog terug gekomen om alles netjes op te lossen! Super goede service en denken fijn met je mee. Echt een aanrader!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 01/12/2023

Topservice

Onze zolder is prachtig opgefrist. Afspraken werden nagekomen en vriendelijke medewerkers.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Haarsteeg - 10/10/2023

Prolatex is zeker een aanrader

We hebben een paar weken geleden een offerte aangevraagd dezelfde dag hebben ze contact opgenomen en 3 dagen later alles opgemeten en een paar uur later al de offerte binnen. Een zeer vriendelijke en correcte communicatie. Gisteren en vandaag hebben ze alle muren en plafonds geschilderd en gespoten. Het resultaat is fantastisch. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Bedankt Rene - Patrick - Ronny
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Baarle-Hertog - 01/09/2023

Uitstekend

Werken netjes, ruimen alles op, Spuitwerk superstrak, in 1 woord super!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Empel - 03/08/2023

Top bedrijf!

Bij Prolatexspuiten denken ze met je mee. Prettige communicatie. Super aardige mannen doe top werk leveren. Bij een volgende klus bel ik zeweer.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Rijen - 01/08/2023

Prima

Nadat ik 2 jaar geleden ontzettend tevreden was over het contact en resultaat voor het spuitwerk binnen heb ik in oktober gevraagd of het mogelijk was ook mijn schuttingen te laten spuiten. Dit was mogelijk maar zou pas in het voorjaar kunnen, wat voor mij geen probleem was. Helaas heb ik vandaag mail ontvangen dat het heel moeilijk is om buitenwerk in te plannen aangezien ze daar niet op gericht zijn. Ik had het fijn gevonden als ik dit eerder door zou hebben gekregen, daartegenover staat wel dat ze als tegemoetkoming omdat ze dit zelf ook heel vervelend vonden hebben aangeboden de materialen aan inkoopprijs te leveren. Iets dat ik heel netjes vind.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 21/06/2023

Snel en kwaliteit!

Voorafgaand voor de klus al heel prettig en service gericht contact. Alles wordt rustig en goed besproken. De klus zelf: Zeer net en beleefd. Leuk en gezellig ook. Het resultaat is echt geweldig! Dit is echt aan te raden!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- L - 17/05/2023

Keurig volgens afspraak

Online afspraak gemaakt voor het latex spuiten van 55 vierkante meter plafond. Keurig nette vakmensen die een mooi plafond achter gelaten hebben. Super tevreden, echte aanrader. Fam. Stevens
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Dongen - 24/04/2023

Topwerk!

Heldere en vriendelijke communicatie in de voorbereiding, ook op de dag zelf. Volgens afspraak het huis leeg gehaald en voorzien van stucloper. De keurige heren konden zo aan de slag en dat deden ze dan ook. Mouwen opstropen en gaan!! Kwalitatief en vlot werk geleverd. Wij kunnen er weer een paar jaar tegen.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Leusden - 18/04/2023

Zeer positief

Zorgvuldig en snel, uitstekend resultaat.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Delwijnen - 12/04/2023

Vriendelijke en gepassioneerde vaklui die echt hun best doen voor een mooi resultaat!

Onze stukadoor had de muren niet zo mooi achtergelaten als gehoopt. De mannen van ProLatexspuiten hebben echt ontzettend hun best gedaan om dit te herstellen en een mooi resultaat achter te laten. We zijn ontzettend dankbaar, blij met het resultaat en zullen ProLatexspuiten dan ook aan iedereen aanraden. Ook het contact met René was top. Vriendelijk en ontzettend behulpzaam! Mannen, bedankt!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Nederweert - 07/02/2023

Strak geverfd en top communicatie

Onze nieuw gestucte woonkamer is in 1 dag super strak van 2 kleuren voorzien. Communicatie over de planning, de mogelijkheden en de uitvoering waren helemaal top. Aanrader deze partij!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Doorn - 14/01/2023

Super kwaliteit!

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de geleverde werkzaamheden. Netjes gedaan, alles opgeruimd en vriendelijkheid, top! Ook de kleurstelling die je adviseerde bevalt ons prima, net iets van het witte af....echt mooi. Bij de volgende klus zal ik zeker jullie weer benaderen en uiteraard ook aanbevelen bij familie en vrienden! Groeten Ron van Zijl
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 07/01/2023

Echte aanrader!

Fijne communicatie en advies. Heel erg tevreden met het strakke eindresultaat. Wij zouden Prolatexspuiten zeker aanraden!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Horst - 02/01/2023

Super van begin tot eind!

We hebben bijna onze hele woning laten spuiten door prolatexspuiten. De communicatie met René was prettig en vlot. De mannen die de woning hebben gespoten waren ontzettend vriendelijk, vakkundig en hardwerkende mensen. Ze doen duidelijk hun best voor het mooiste resultaat. Tijdens onze verbouwing hebben we met veel bedrijven te maken gehad, maar de ervaring met prolatexspuiten was verreweg de beste. In de toekomst zal ik opnieuw aankloppen bij prolatexspuiten!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 20/12/2022

Vakmensen!

Erg betrouwbare, fijne club mensen! Onze klus was net wat anders dan andere, maar ze hebben het super netjes gedaan. Echte vakmensen die ik iedereen kan aanraden!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Engelen - 04/12/2022

Strak schilderwerk en in 1 dag klaar!

Wij zijn erg tevreden met het schilderwerk. Binnen 1 dag was ons hele huis gespoten. Het is erg mooi en strak geworden. Wij kunnen Prolatexspuiten zeker aanraden.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 20/11/2022

Top bedrijf met fijne mensen

Top bedrijf met fijne mensen waar je goede afspraken mee kunt maken. Denken met je mee en proberen er met veel enthousiasme iets moois van te maken. Wat hun dan ook zeer zeker lukt. Zijn echt met hun vak bezig. Kwaliteit is belangrijk maar ook prijstechnisch zeer zeker een aanrader.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Oosteind - 18/11/2022

Super mooi, strak werk, voldoet aan alle verwachtingen!

Na 35 jaar lang zelf muren en plafonds te hebben gesausd, nu besloten om onze nieuwe woning te laten spuiten door ProLatexspuiten. Meteen bij eerste contact met René goed advies en duidelijke uitleg omtrent de mogelijkheden. Ook qua te gebruiken tint en soort verf werden we goed geadviseerd. Qua planning waren ze heel flexibel;(moesten de afspraak 3x verzetten vanwege te late oplevering). Bij oplevering waren de muren niet superglad maar dat is prima opgelost. Zeer tevreden. Ook de naden tussen muren en plafond en in de hoeken goed gekit. Resultaat: superstrak! Wij zijn blij.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Helvoirt - 16/11/2022

Prachtig resultaat

Professionals met liefde voor het vak en aandacht voor de klant. Zeer aardige vaklui die de tijd nemen om he goed te adviseren. Mocht je plannen hebben om je huis te laten spuiten met latex dan ben je bij Prolatex aan het goede adres. Top gedaan mannen!!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Zevenbergen - 21/10/2022

Vakmensen.

Plafond en muren gespoten met Ral 9016. Ziet er mooi strak uit, blij mee.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ijsselstein - 18/10/2022

Prachtig!

Ontzettend blij met de kwaliteit en service. Onze volledige benedenverdieping laten verven, het ziet er super strak uit en de samenwerking is ons erg goed bevallen!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ede - 15/10/2022

Top jongens..!

Snel, netjes en vriendelijk tegen een eerlijke prijs
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 14/09/2022

Goed vakkundig spuitwerk

Duidelijke offerte. Afspraken worden netjes nagekomen. Fijn en gezellig team. Op de dag zelf overleggen ze nog wat ik precies welke kleur wilde. Dit omdat bij mij de overgegaan niet altijd duidelijk was. Erg fijn en goed advies gehad. Alles is netjes afgeplakt en er is mooi spuitwerk geleverd.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 31/07/2022

Super mooi resultaat

Wat een super goed advies en resultaat. Erg mooi geworden allemaal. Erg gezellige schilders die verstand van zaken hebben . Ook van een speciaal type schoen . Als iemand zijn huis wil laten latex spuiten denk aan pro latex
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Bergharen - 29/07/2022

Geweldig!

Zeer kundig. Makkelijk te bereiken. Denken mee in oplossingen. Een echte aanrader.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 29/06/2022

super bedrijf

Vanmorgen de spuiters hier in huis gehad. Prachtig resultaat en super aardige mensen. Echt een aanrader!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 13/06/2022

Uitstekende service, van offerte tot uitvoering

Wij hebben onze gerenoveerde jaren 30 woning laten spuiten door prolatexspuiten (René, Rob en Dave). Vanaf moment 1 een vloeiende en prettige manier van communiceren, denken goed mee met de mogelijkheden voor het huis. Op de dag van het spuiten zelf waren Rob en Dave precies op tijd en zijn ze erg strak en efficient te werk gegaan. Binnen een mum van tijd alles afgeplakt en alle hoeken/naden netjes afgekit. Vervolgens de latex op de muren. Het eindresultaat is zeer strak, ben meer dan tevreden en kan Prolatexspuiten dan ook aanraden aan iedereen.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 17/05/2022

FANTASTISCH!

Het team heeft in ons huis in korte tijd mooi werk neergezet! We hebben in september een jaren 30 woning gekocht en laten renoveren. Het contact vantevoren met Rene was erg fijn en ook flexibel. Ook prettig dat er meegedacht werd over de te maken keuzes. Wij hadden wat verschillende kleuren wat een strakke hand vereist. Het is mooier geworden dan onze verwachting. Ook erg fijn dat de mannen een positieve energie hebben:-) Nogmaals bedankt! En dus een enorme aanrader!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Breda - 23/02/2022

Levert kwaliteit en komt zijn afspraken na.

Er wordt kwalitatief uitstekend werk verricht. Denkt na over de beste oplossing voor een optimaal resultaat. Goede planning zodat het eindproduct op tijd klaar is. I
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Vught - 17/12/2021

Goede voorbereiding, plezierige communicatie, top resultaat!

Vandaag is onze woning gespoten door ProLatexspuiten. In tussen offerte en feitelijk opdracht tijdig en zorgvuldig contact en advies. Uitvoer van de opdracht uitstekend verlopen, prima op tijd, duidelijke uitleg en een super mooi resultaat. Wij zullen ProLatexspuiten dan ook zeker aanraden en mochten we zelf nog eens gaan verbouwen of dergelijk dan komen we graag nog eens terug.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Helmon - 16/12/2021

Helemaal top, aanrader!

Duidelijke afspraken en super vriendelijke mensen. Ze werken razendsnel en netjes. Ik kan ze iedereen aanraden.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ospel - 07/12/2021

Super gedaan

Goede service en bij ons heel snel in verband met een uitval klus , supernetjes gedaan duidelijke offerte geen verassingen . Kortom heel erg tevreden .
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Leerdam - 09/11/2021

Super deskundige en strak resultaat

Ik kan pro latex zeker aanbevelen. Onze Stucadoor had er een “potje” van gemaakt maar zij hebben het mooi opgelost met een strak resultaat. Ook de kleur aanbeveling was top!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Bladel - 24/10/2021

Super tevreden

Er worden goede duidelijke afspraken gemaakt. En komen ook nog terug als je wat puntjes hebt waar je eventueel niet tevreden over bent. En de mannen werken super netjes ook niet onbelangrijk
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 20/10/2021

Keurig en snel gewerkt

Goeie service vooraf en tijdens de klus. Zeer vriendelijk en vakkundige mensen. Erg tevreden.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 20/10/2021

Snel een offerte en geweldig resultaat

De mannen van Prolatexspuiten waren geweldig echt professionals die weten hoe het moet. Alle naden nettjes gekit voor het spuiten en zelfs nog wat speciale kleuren aangebracht. Supper strakke lijnen tussen wand en plafon. Wij zijn heel erg tevreden zeker een aanrader en wij bellen ze zeker weer als er geverfd moet worden. Mannen nogmaals bedankt Groetjes Dennis en Annabelle
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ansen - 29/09/2021

Goed advies en perfecte uitvoering

Via internet met hen in contact gekomen. Zeer deskundig advies en ook een prima prijs afgegeven. Komen afspraken goed na en bovenal hebben ze zeer mooi werk geleverd. René en Michel bedankt namens een zeer tevreden klant. Succes met jullie werkzaamheden en misschien tot ziens. Met vriendelijke groet Jos Ackermans
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ackermans - 20/08/2021

Persoonlijk, eerlijk, vriendelijk, professioneel!

De heren van ProLatexspuiten hebben ons nieuwbouwhuis voorzien van pleister- en schilderwerk. Het werk wat zij hebben afgeleverd samen met het contact tussen ons en Prolatexspuiten is uitmuntend. Sinds de bouw van ons huis hebben we met vele verschillende bedrijven te maken gehad, ieder met hun eigen taak. De service, de klantvriendelijkheid en het meedenken van ProLatexspuiten is veruit het beste wat wij hebben meegemaakt. René, heeft de juiste mannen in dienst heeft leveren net als hij vakwerk af! Dank voor deze fijne samenwerking en wellicht tot in de toekomst. Gr. Nina en Kevin
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 13/07/2021

Goed & professioneel

Goed & professioneel met mooi resultaat!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Zundert - 02/07/2021

Prima werk. Afspraak was afspraak.

Zie boven
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Weert - 02/07/2021

Super strak werk geleverd

Alles naar wens en afspraak opgeleverd, korte duidelijke afspraak, vakkundig en snel afgewerkt. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen om uw woning de perfecte uitstraling te geven.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Ospeldijk - 02/07/2021

Wat een top service

Een zeer net bedrijf wat echt met je mee denkt,om de beste resultaat te krijgen van jou wensen.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Berlicum - 01/07/2021

Goed , schoon en degelijk gewerkt.

Kleur 9010 blijkt toch iets geler dan verwacht. Verder alles positief ervaren.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 01/07/2021

In alle opzichten TOP!

Nadat degene die de wanden en plafonds van mijn appartement met latex zou spuiten me in de steek had gelaten heb ik contact opgenomen met ProLatexspuiten. René ging meteen aan het werk om de klus binnen een week in te kunnen plannen en dat is gelukt. Rob en Dave hebben vervolgens puntgaaf kwaliteitswerk afgeleverd. Snelle reacties, goede communicatie, hoge klantvriendelijkheid, sympathieke medewerkers, en een mooie prijs. Bedankt jongens!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Maasbree - 29/06/2021

Perfect geholpen

Beschadiging in stuckwerk opgelopen, deze laten herstellen en opnieuw laten spuiten. Prettig contact met Prolatexspuiten, werd goed meegedacht en ik hoefde voor deze kleine klus geen maanden te wachten zoals bij andere stuccers.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 29/06/2021

zeer goed en prettig bedrijf

nette service en vreidnelijke mensen die goed werk hebben afgeleverd
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Valkenswaard - 29/06/2021

proffesioneler kan niet!

mannen die hun werk goed verstaan, goede afspraken mee te maken en leveren wat ze beloven! prachtig strak resultaat.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- oss - 29/06/2021

100% tevreden

Het spuitwerk is erg netjes en snel gedaan. Heel blij met het eindresultaat en goede communicatie met ProLatexspuiten.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 29/06/2021

Boven alle verwachtingen!

Tijdens een grote verbouwing gaat er altijd iets mis! Gelukkig kwamen de mannen van ProLatexspuiten op het juiste moment om onze woning prachtig te maken en ons te voorzien van een voldaan gevoel! Ik raadt iedereen dit bedrijf aan!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Kaatsheuvel - 29/06/2021

Mooi werk duidelijke communicatie

Vooraf goede communicatie en mooi werk afgeleverd.top!!!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 28/06/2021

Zeer goede service en erg prettig contact.

Meer dan tevreden over de contacten met René, de snelheid van handelen, zijn duidelijkheid in communicatie. Afspraak is afspraak, gewoon erg prettig. Als het nodig is wordt er door René en zijn team net dat stapje extra gezet, erg prettig! Rene is een man met veel kennis van zaken en die met je meedenkt, in de voor mij (onbekende) wereld van latexspuiten erg fijn. Zonder zijn inbreng en het bespreken van verschillende mogelijkheden tot een, voor mij, juiste keuze gekomen. Het eindresultaat mag er zijn. Er wordt netjes gewerkt, het afplakken van vloer en deuren en deurposten duurde uiteindelijk langer dan het latexspuiten zelf. Maar zonder voorbereidingen geen mooi resultaat. En geloof me het resultaat is mooi en precies wat ik er van verwachtte. Zoek je een professioneel bedrijf om je woning te laten latexspuiten? Gun René en Prolatexspuiten de opdracht, je krijgt er geen spijt van.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Elsendorp - 28/06/2021

Super strak werk

Het resultaat van het spuitwerk is echt super strak. De mannen zijn stipt op tijd, 7 uur is 7 uur. Alles wordt zeer netjes afgeplakt en nadien ruimen ze alles weer netjes op. Heel fijn bedrijf, komen afspraken na en voor een zeer nette prijs.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Beneden-Leeuwen - 28/06/2021

Vlot en professioneel

Zeer tevreden, vakmannen die ook meedenken!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Almere - 28/06/2021

Goed werk en super snel

Goed werk en super snel
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 28/06/2021

Super service

Bereikbaarheid en kleuradvies vooraf waren top. Bij aanvang helaas een tegenvaller, waar door ProLatexspuiten meteen goed werd meegedacht over een oplossing. Uiteindelijke uitvoering was gewoon super!
Zou u ons aanbevelen? Ja
- 's-Hertogenbosch - 28/06/2021

Gedegen werk geleverd en flexibel bij aanpassingen van de opdracht

Een week voor de start van de klus toch nog een hele zolderverdieping aan de opdracht kunnen toevoegen. De communicatie verliep uitstekend, ook buiten de normale kantooruren.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Opijnen - 28/06/2021

perfect gedaan en geen rommel

het is heel mooi gedaan zonder strepen of zakkers. Netjes afgeplakt deze heren kan je goed hebben en in korte tijd klaar. Wel minimaal 6-8 weken van te voren afspreken voor de planning . was fijn om hen in huis te halen bedankt en tot de volgende keer
Zou u ons aanbevelen? Ja
- geertruidenberg - 28/06/2021

Netjes, snel en goede service

Contact is prettig en er wordt snel geschakeld. Schilders werken snel en netjes en service is verder ook uitstekend.
Zou u ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 28/06/2021

Wij zijn aangesloten bij de betere schilder

Als full-time spuitbedrijf zijn we trotse drager van het kwaliteitskeurmerk ‘De Betere Schilder’. Schildersbedrijven die lid zijn van deze kwaliteitsorganisatie voldoen aan strenge eisen met betrekking tot kwaliteit, diploma’s, ervaring en betrouwbaarheid.

Logo van kwaliteitskeurmerk De Betere Schilder, geassocieerd met Pro Latex Spuiten.

Trots op ons vak