4.8/5

Klanten waarderen ons met een 9,7 op basis van meer dan 60 reviews

Over ons

De pijlers van ons bedrijf

Ons bedrijf is ontstaan uit de behoefte van een aantal vakschilders die hun krachten wilde bundelen. Een selecte groep die hun ervaringen, kennis en netwerk wilden samenvoegen en samenwerken.

Vakmensen voor specialistisch werk

Latex spuiten is specialistisch werk. Je moet weten wat je doet en door ervaring word je steeds beter. Mede door die gedachte is ProLatexspuiten ontstaan. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in het latex spuiten van wanden en plafonds waar we al onze aandacht op vestigen.

Gebruik van hoogwaardige materialen

Het latex spuitwerk wordt door veel mensen gezien als ‘de finishing touch’. Het is dus belangrijk dat deze goed aangebracht wordt en dat het er over jaren nog steeds mooi uit ziet. Om onze kwaliteitsstandaard hoog te houden maken we dan ook enkel gebruik van hoogwaardige materialen en latex van bekende merken.

Directe en snelle communicatie

Het plaatje moet van a tot z kloppen. Vanaf de offerte aanvraag tot aan de oplevering staan wij voor snelle communicatie met een vaste contactpersoon. U

Wij zijn aangesloten bij de betere schilder

Als full-time spuitbedrijf zijn we trotse drager van het kwaliteitskeurmerk ‘De Betere Schilder’. Schildersbedrijven die lid zijn van deze kwaliteitsorganisatie voldoen aan strenge eisen met betrekking tot kwaliteit, diploma’s, ervaring en betrouwbaarheid.

Trots op ons vak

×

Beschikbare contactpersonen

×