4.8/5

Klanten waarderen ons met een 9,7 op basis van meer dan 60 reviews

Hoe wij werken

We lopen graag stap voor stap onze werkwijze met u door.

#1

Offertetraject en adviesgesprek

Na de aanvraag van een offerte neemt de adviseur contact met u op voor het maken van een afspraak. We komen graag even vooraf langs om de werkzaamheden te bekijken, uw wensen door te spreken en de oppervlakte nauwkeurig in te meten.

Is het (nog) niet mogelijk om de woning te bezichtigen? Geen probleem! We kunnen aan de hand van ons telefoongesprek al een goed beeld vormen over de gewenste werkzaamheden.

#2

Duidelijke all-in offerte

U ontvangt van ons een duidelijke gespecificeerde offerte via e-mail. Hierin staat exact wat we hebben besproken. Indien de oppervlakte door ons is ingemeten zal de factuur ook nooit hoger uitvallen op oppervlakte.

#3

Voordat we kunnen gaan spuiten

Onze schilders hebben ruimte nodig om de muurverf te kunnen spuiten. De te schilderen kamers zullen dan ook leeg moeten zijn op het moment dat we komen spuiten.

Vantevoren heeft u met de adviseur gesproken over het afdekken van de vloer. De vloer dient in ieder geval afgedekt te zijn op de dag van het verven. Als u er voor heeft gekozen om de stucloper door ons te laten leggen dan zullen wij dit ook als eerste doen als we binnen komen. We willen voorkomen dat uw vloer beschadigd of vies wordt door onze werkzaamheden.

Stucloper leggen (indien van toepassing) kost €2,- per .

#4

Op de dag van de werkzaamheden

Op de afgesproken dag staan onze schilders rond 7:00u bij u op de stoep om de werkzaamheden uit te voeren. Ze lopen samen met u de afspraken nog even na. Denk hierbij aan de aan te brengen kleur, of afwijkende kleuren wanden. Dan beginnen ze met het afplakken van alles waar geen latex op mag komen. Dat zijn dus de kozijnen, deuren, kozijnen, lampen (als die blijven hangen) enz enz. Kleine beschadigingen worden nog even netjes weggewerkt en daarna beginnen de werkzaamheden van het kitten, primeren en latex spuiten.

#5

Oplevering

Als de tweede laag (latex) er op zit dan wordt alles nogmaals nagelopen door de schilders om te kijken of de laag er wel overal netjes en gelijk op zit. Als dat zo is dan kan de tape, plastic en papier verwijderd worden en is het resultaat direct zichtbaar. Het afval, wat voor het grootste deel uit papier bestaat, wordt in vuilniszakken gedaan en deze kunt u gemakkelijk met het oud papier meegeven. Het afval wordt niet door ons meegenomen.

 

De oplevering zal samen met u plaatsvinden. We nemen ongeveer 30 minuten voor afronding werkzaamheden contact met u samen met de schilders alles na kunt lopen.

Hoe werkt latex spuiten?

Wat is latex spuiten?

Kort samengevat: Latex spuiten is het airless (zonder toevoeging van lucht) onder hoge druk vernevelen van muurverf door middel van een spuitpistool. Door deze techniek wordt de latex op een egale manier aangebracht en kunnen grote oppervlaktes gerealiseerd worden binnen een fractie van de tijd die u anders zou besteden aan rollen. Door deze spuittechniek brengen we net zo’n dikke laag aan als dat u zelf twee keer zou rollen.

Hoge druk latex spuiten

De latex wordt uit de emmer gezogen en door een compressor op hoge druk gebracht. De hoeveelheid druk varieert van 160 tot 180 bar.

Airless latex spuiten techniek

Een airless spuitsysteem voor latex (muurverf) is een professioneel verfspuitsysteem om latex machinaal te spuiten op wanden en plafonds. Een airless verfspuit pompt de latex muurverf met een gemiddelde druk van 170bar uit een materiaalvat. In ons geval wordt de latex direct uit de emmer gepompt. De latex wordt met hoge druk door de slang naar de spuitkop gepompt waarna deze met een nozzle verneveld wordt. Er wordt in dit proces geen lucht toegevoegd.

Wat zijn de voordelen van latex spuiten?

Er zijn een aantal grote voordelen aan het spuiten van latex ten opzichte van traditioneel rollen.

Latex spuiten in uw regio

Pro latex spuiten werkt naast ‘s-Hertogenbosch ook voor klanten in de buurt van Breda, Eindhoven, Tilburg en Utrecht.

We hopen u hiermee iets meer informatie te hebben gegeven omtrent ‘hoe werkt latex spuiten’ en wat kunt u verwachten. Bent u zelf op zoek naar een latex spuiter? Ons team ervaren vakmannen staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn aangesloten bij de betere schilder

Als full-time spuitbedrijf zijn we trotse drager van het kwaliteitskeurmerk ‘De Betere Schilder’. Schildersbedrijven die lid zijn van deze kwaliteitsorganisatie voldoen aan strenge eisen met betrekking tot kwaliteit, diploma’s, ervaring en betrouwbaarheid.

Trots op ons vak